Kennismaken

Ina van den Brink

Ina van den Brink, klassiek homeopaat

De kracht die kinderen en ouders in moeilijke situaties kunnen tonen, bijvoorbeeld bij handicaps en gedragsproblematiek, heeft mij als voormalig leerkracht altijd enorm geboeid. Ik besloot mij daarom binnen het onderwijs te richten op kinderen die het speciale aandacht nodig hebben.

Vanuit deze werksituatie kwam ik in contact met diverse artsen, therapeuten en hulpverleners. Daarbij sprak vooral de visie van homeopaten mij aan.

Enige tijd later heb ik besloten om in Amsterdam aan de Academie voor natuurgeneeswijzen en klassieke homeopathie de 6-jarige HBO opleiding tot klassiek homeopaat te volgen.

Nu richt ik mij als homeopaat op de behandeling en ondersteuning van kinderen en ouders in de breedste zin van het woord. Bij zowel fysieke als mentale klachten bied homeopathie een namelijk een natuurlijke, zachte en effectieve behandeling.

Ik ben een klassiek homeopaat die  als uitgangspunt heeft dat ieder kind uniek is en altijd over vele eigen talenten en mogelijkheden beschikt. Homeopathie helpt om de talenten en mogelijkheden optimaal te gebruiken en ieder kind in zijn kracht te zetten.