Praktijk informatie

20140413_133800

Praktijk aan de Lucas Bolsstraat 10 te Nieuw-Vennep

Homeopathie voor het gezin
Ina van den Brink
lid NVKH, aangesloten bij RBCZ

Lucas Bolsstraat 10 C
2152 CZ Nieuw-Vennep
Tel: 06 4588 6575

Diverse-logo nvkh

Afspraken maken en telefonisch spreekuur

Consulten op afspraak
overdag en ‘s avonds
Voor inlichtingen en het maken van een afspraak kunt u dagelijks bellen of e-mailen. Als ik de telefoon niet kan opnemen, kunt u een bericht achterlaten en bel ik terug.
Telefonisch spreekuur Iedere werkdag van 8:00 tot 8:30 en van 15:30 tot 16:00. Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen of overleg en u kunt bellen zonder eerst een afspraak te maken.

Tarieven 2021

Intake consult € 130,00
Regulier consult (tot 50 minuten) € 80,00
Uitgebreid consult (langer dan 50 minuten) € 95,00
Kort consult (tot 30 minuten) € 55,00
Kort telefonisch consult € 35,00

Bij verhindering dienen afspraken 24 uur van te voren te worden afgezegd. Afspraken die niet worden nagekomen, kunnen in rekening worden gebracht.

Waarneming

Bij langere afwezigheid zal ik worden waargenomen door een NVKH erkende collega. Actuele informatie over waarneming krijgt u via mijn voicemail.

Vergoeding door verzekeraars in 2022

Consulten bij klassiek homeopaten die zijn aangesloten bij de NVKH worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Deze vergoedingen zijn opgenomen in de aanvullende verzekering en kunt u vinden in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Ina van den Brink is NVKH-lid en op de website van de NVKH vindt u een actueel overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars.

Route en kaart

De praktijk is goed bereikbaar per fiets, auto en OV. U kunt op het terrein gratis parkeren.

Niet tevreden?

Mocht u onverhoopt ontevreden zijn over de behandeling, dan verzoek ik u om dat zo snel mogelijk bij mij kenbaar te maken. Dan kunnen we samen bekijken hoe we de onvrede kunnen oplossen.

Voor klachten over de behandeling kunt u zich voor het klachtrecht wenden tot de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten en voor het tuchtrecht tot de stichting  Tuchtrecht Complementaire Zorg.